Kahve falında vurulmak ve ölmek

Kahve falında vurulmak ve ölmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında vurulmak ve ölmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatlı davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında silahla vurulmak ölmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işarettir.

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, dertlerin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vurulmak ve ölmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında vurulmak ölmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında terörist tarafından vurulduğunu görmek heveslerin söneceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin vurulduğunu görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına delalettir.

Kahve falında savaşta vurulduğunu görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, bir fitne çıkarmaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top