Kahve falında vurulmak ölmek

Kahve falında vurulmak ölmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında vurulmak ölmek gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme söz konusu olabilir.

Kahve falında vurulmak ölmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulmak ölmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına delalettir.

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında vurulmak ve ölmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla başından vurulduğunu görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla vurulmak iki tarafın da çok sevineceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağından vurulmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi silahıyla vurulmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top