Kahve falında vücuda tuz görmek

Kahve falında vücuda tuz görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında vücuda tuz gördüyseniz:

  • Halledilmesi zor konular veya biraraya gelmesi zor parçalar için gereğinden fazla zaman veya enerji harcıyor olabilirsiniz.

Kahve falında vücuda tuz görmek doğru kararların alınacağına, kazancının günden güne azalacağına inanılır.

Kahve falında tuzlu zeytin görmek yanlış kişilere denk geleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzsuz ekmek görmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuzu yere dökmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işarettir.

Kahve falında birine tuz atmak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, mevkie edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve tuz dökmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuz karabiber görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu pilav görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, günden güne kazancının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top