Kahve falında tuzlu zeytin görmek

Kahve falında tuzlu zeytin görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, eline haram para geçeceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında tuzlu zeytin gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında tuzlu zeytin görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu siyah zeytin yemek iftiraya maruz kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında tuzlu zeytin yemek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu deniz görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu suda yürümek huzur içinde yatacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın tuz görmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suya tuz atmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, Tövbe Edeceğine işarettir.

Kahve falında tuzlu leblebi görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top