Kahve falında uzun yılanlar görmek

Kahve falında uzun yılanlar görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun yılanlar gördüyseniz:

  • Halledilmesi, konuşulması, ilerlenmesi veya sonuçlandırılması gereken iş ya da konular varsa, sakinliğinizi koruyarak soğukkanlı şekilde ele almaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında büyük uzun yılan görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında yeşil uzun yılan görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında uzun yılanlar görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah yılan görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına yorulur.

Kahve falında çok uzun bir yılan görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı uzun yılan görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz uzun yılan görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında uzun yılan görmek tekin olmayan işlere girileceğine, kar sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top