Kahve falında uzun yılan görmek

Kahve falında uzun yılan görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun yılan gördüyseniz:

  • Ruhsal hastalıklara açıksınız.

Kahve falında iri ve uzun yılan görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok uzun yılan görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah uzun yılan görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında iri uzun yılan görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, başarılarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun yılanlar görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun yeşil yılan görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ince uzun siyah yılan görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında uzun beyaz yılan görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, yuva kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top