Kahve falında uzun etek giymek

Kahve falında uzun etek giymek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, haneye nifak gireceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, adını aklamayı başaracağına, borç içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun etek giymek gördüyseniz:

  • Sizi garantiye aldığını düşünen, istediklerini yaptırmak veya elde etmek için blöf veya duygusal şantajlar yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pembe uzun etek giymek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı uzun etek giymek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz uzun etek giymek işten yana kısmetinin kapanacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işarettir.

Kahve falında uzun kot etek giymek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun yeşil etek giymek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, yeni işler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun beyaz etek giymek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında uzun mavi etek giymek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun siyah etek giymek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top