Kahve falında uzun saç görmek

Kahve falında uzun saç görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, hayatına bakacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında uzun saç gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz güçlüdür.

Kahve falında kendini siyah uzun saçlı görmek canını sıkılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında sarı uzun saçlı kadın görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasında uzun saç görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, insanlar arasında yüceleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını uzun ve kıvırcık görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşinin saçını uzun görmek aşama göstermeyeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine yorulur.

Kahve falında uzun ve gür saçlı olduğunu görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını uzun görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Kahve falında düz ve uzun saç görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top