Kahve falında başkasında uzun saç görmek

Kahve falında başkasında uzun saç görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine alamet eder.

Kahve falında başkasında uzun saç gördüyseniz:

  • Yani kimseden yardım istemeden kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında uzun beyaz saç görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı uzun birini görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, şen kahkahalar atacağına işarettir.

Kahve falında saçları uzun ve gür görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının saçını uzun görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun sarı saç taramak sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, yeni girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını olduğundan uzun görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine alamet eder.

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Kahve falında siyah ve uzun saç görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top