Kahve falında saçını uzun görmek

Kahve falında saçını uzun görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında saçını uzun gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vaz geçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bebekte uzun saç görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine inanılır.

Kahve falında kocasının saçlarını uzun görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında çok uzun saç görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun saç teli görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin saçının uzun olduğunu görmek dertlerin dermanının bulunacağına, yeni adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında başkasının saçını uzun görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını uzun ve kıvırcık görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, ne yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun ıslak saç görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, adını aklamayı başaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top