Kahve falında bacağı kırılmış birini görmek

Kahve falında bacağı kırılmış birini görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, rahat bir nefes alınacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına delalettir.

Kahve falında bacağı kırılmış birini gördüyseniz:

  • Ateşli hastalıklara yakalanabilirsiniz.

Kahve falında kırılmış bacak görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağı kırılmış birini görmek büyük bir makama geleceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işarettir.

Kahve falında başkasının bacağının kırıldığını görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağı kırılmak ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine yorulur.

Kahve falında bacaklarının kırıldığını görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bacağının kırıldığını görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında bacağın kırıldığını görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağının kırıldığını görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top