Kahve falında bacaklarının kırıldığını görmek

Kahve falında bacaklarının kırıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kendisini geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Alacağınız haberler eviniz veya ailenizle ilgili planlarınızı yürürlüğe koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında tek bacağının kırıldığını görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bacağının kırıldığını görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, iş yeri sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış bacak görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında bacaklarının kırıldığını görmek kazancın daha da artacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağı kırılan birini görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bacağı kırılmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına inanılır.

Kahve falında bacağının kırıldığını görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin bacağının kırıldığını görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top