Kahve falında ünlü birini ölmüş görmek

Kahve falında ünlü birini ölmüş görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birini ölmüş gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda önemli bir gelişme gözükmüyor.

Kahve falında ünlü birisiyle gezmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ünlüye benzemek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, her zaman kötülük için çalışacağına işarettir.

Kahve falında ünlü bir erkek sanatçı görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında ünlü politikacı görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü birine masaj yapmak güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulur.

Kahve falında ünlü birini ölmüş görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işaret eder.

Kahve falında ünlü oyuncular görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü sporcu görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top