Kahve falında ünlü birinden çanta almak

Kahve falında ünlü birinden çanta almak malında zulüm meydana gelmesine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında ünlü birinden çanta almak gördüyseniz:

  • Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir.

Kahve falında ünlü birinden çanta almak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, haneye nifak gireceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çekilmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir ünlüyü öpmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında en sevdiği ünlüyü görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ünlü birinden imza almak sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında ünlü biriyle kucaklaşmak işten ve güçten el etek çekileceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü kadın görmek malının da eksilmeyeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında üni kazanmak hayata karşı cesaretini kıracağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top