Kahve falında üni kazanmak

Kahve falında üni kazanmak bir birlikteliğin sona ereceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üni kazanmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her teklifi şüpheyle karşılamalısınız.

Kahve falında üni kazanmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınava girmek ve kazanmak birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarışmayı kazanmak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahisten para kazanmak iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, bilgiyle donanacağına delalettir.

Kahve falında altın madalya kazanmak yaklaşan güzel günlere, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara kazanda yemek pişirmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında altın kazanmak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulur.

Kahve falında ygs sınavını kazanmak aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top