Kahve falında ünlü bir hocayı görmek

Kahve falında ünlü bir hocayı görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, dedikodu edeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü bir hocayı gördüyseniz:

  • Duygusal, yaratıcılık içeren veya ekonomik başlıklı konularda yeni girişimlerde bulunmayı ya da mevcut girişimlerinizin tatminkar boyuta ulaşmasını sağlamayı düşünmelisiniz.

Kahve falında ünlü bir hocayı görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü hoca görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir hoca görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında imam hoca görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyücü hoca görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına rivayet eder.

Kahve falında camide hocayla konuşmak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına alamet eder.

Kahve falında hocadan öğüt almak iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında üniversitede hoca olmak birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top