Kahve falında camide hocayla konuşmak

Kahve falında camide hocayla konuşmak işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide hocayla konuşmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya beslenme düzeninizi ilgilendiren değişikliklerde söz konusu olabilir.

Kahve falında camide hocayla konuşmak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide hoca görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hocayla konuşmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında hocayla telefonda konuşmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında cami hocasıyla konuşmak evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına yorulur.

Kahve falında camide imamla konuşmak deşarj olacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında camide konuşmak çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında hoca tarafından okunduğunu görmek imkânlarının çoğalacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top