Kahve falında üniversite hocası olmak

Kahve falında üniversite hocası olmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, bir ömür olacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına yorulur.

Kahve falında üniversite hocası olmak gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan, yanlış yönlendiren veya yanıltıcı bilgiler veren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında üniversite hocasını görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, çalışmaların beğeni almayacağına işarettir.

Kahve falında üniversite hoca görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversitede hoca olduğunu görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulur.

Kahve falında üniversite hocası görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite hocanı görmek büyük bir üne sahip olunacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üniversitede hoca olmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine yorulur.

Kahve falında üniversite hocası olmak ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, hayırlı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında üniversite sınavını kaybetmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top