Kahve falında üniversite hocanı görmek

Kahve falında üniversite hocanı görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversite hocanı gördüyseniz:

  • Aşk konusunda bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Kahve falında üniversite hocası görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında üniversite hocası olmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üniversitede hoca olduğunu görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üniversite hocasını görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına alamet eder.

Kahve falında üniversite hoca görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında üniversitede hoca olmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniversite hocanı görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında kendini üniversite yurdunda görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top