Kahve falında babayla nişanlanmak

Kahve falında babayla nişanlanmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, ömür boyu süreceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, karlı işler yapacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında babayla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.

Kahve falında babayla nişanlanmak fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlının babasını görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında nişanlısını öpmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birinin nişanlandığını görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşı nişanlanmış görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında nişanlıyken ayrılmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini nişanlı görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında nişanlıya tokat atmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top