Kahve falında nişanlıyken ayrılmak

Kahve falında nişanlıyken ayrılmak maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlıyken ayrılmak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz veya başınıza gelenler birbirinden farklı olabilir.

Kahve falında nişanlıların ayrıldığını görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlınla ayrılmak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlı ayrılmak kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya delalet eder.

Kahve falında başkasının nişanlısından ayrıldığını görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına rivayet eder.

Kahve falında nişanlanmak ve ayrılmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın nişanlıyla barışmak sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlı çiftin ayrıldığını görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında nişanlıdan ayrıldığını görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top