Kahve falında üniversite arkadaşı görmek

Kahve falında üniversite arkadaşı görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında üniversite arkadaşı gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan, abartılardan veya hafife almaktan önemle kaçınmalısınız.

Kahve falında arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, statü atlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite arkadaşlarını görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üniversite arkadaşını görmek aradaki buzları eriteceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında üniversite arkadaşı görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının üniversite kazandığını görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üniversitede ders vermek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine rivayet eder.

Kahve falında üniversiteye yerleşmemek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üniversiteden mezun olmak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top