Kahve falında üniversiteye yerleşmemek

Kahve falında üniversiteye yerleşmemek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, vefa göstereceğine, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, hem de iş hayatına yansıyacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında üniversiteye yerleşmemek gördüyseniz:

  • Mesafeli olmanızda, tartışmaktan kaçınmanızda veya tarafsızlığınızı korumanızda fayda var.

Kahve falında üniversiteye yerleştiğini görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversiteye yerleşmemek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üniversiteye gittiğini görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalettir.

Kahve falında üniversite profesörü görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, garanti olacak bir yer edineceğine işarettir.

Kahve falında üniversiteye girdiğini görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına delalettir.

Kahve falında üniversite anfisi görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Kahve falında üniversiteyi kazanamamak eğlenceli günlere kavuşacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top