Kahve falında uçuşan çiçekler görmek

Kahve falında uçuşan çiçekler görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçuşan çiçekler gördüyseniz:

  • Her ne kadar müdahale etmek için can atsanız da, bırakın, işler sizin katkınız kayıtlara geçmeden, kendi hızında ortaya çıksın.

Kahve falında uçuşan çiçekler görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan japon balığı görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan beyaz balon görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan top görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın uçlarını kesmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçak uçurduğunu görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine delalettir.

Kahve falında örümceğin uçtuğunu görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan atlar görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top