Kahve falında uçan japon balığı görmek

Kahve falında uçan japon balığı görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, dinde tartışmaya, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, onlar sayesinde kalkınacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan japon balığı gördüyseniz:

  • İş hayatınız, sağlığınız veya duygusal hayatınızla ilgili bazı konular zaman alabilir veya sabrınızı zorlayabilir.

Kahve falında balığın uçtuğunu görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan renkli balık görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan balık görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında balıkların uçtuğunu görmek fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan yunus balığı görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan balık görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havada uçan balık görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, kafasının rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde uçan balıklar görmek masabaşı bir işe girileceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top