Kahve falında uçurtma uçtuğunu görmek

Kahve falında uçurtma uçtuğunu görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, başarıların artacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurtma uçtuğunu gördüyseniz:

  • İşle ilgili konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında uçan balonla uçtuğunu görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi uçtuğunu görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gögüs ucu görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine tabir olunur.

Kahve falında uçuşan çiçekler görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına alamet eder.

Kahve falında uçmayı öğrenmek onu doyasıya yaşayacağına, boş kuruntularla uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan güvercin yakalamak gayrimenkul sahibi olunacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalet eder.

Kahve falında uçan domuz görmek işin düzeltileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan yılanlar görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top