Kahve falında kendi uçtuğunu görmek

Kahve falında kendi uçtuğunu görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi uçtuğunu gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki bazı kişiler size iyi olduklarını düşündükleri tavsiye, fikir ya da önerilerde bulunabilir.

Kahve falında para uçtuğunu görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında evin çatısının uçtuğunu görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan böcek görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurtma yapmak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında havada uçan bir şey görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan kişi görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında suyun üzerinde uçtuğunu görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına delalet eder.

Kahve falında uçurtma görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top