Kahve falında uçan timsah görmek

Kahve falında uçan timsah görmek büyük atılımlar yapılacağına, ağır günler geçireceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan timsah gördüyseniz:

  • Karışık sinyalleri veya ele geçen bilgileri deşifre etmek zor olabilir.

Kahve falında timsahın uçtuğunu görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan timsah görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette timsah görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına işarettir.

Kahve falında timsah tarafından ısırılmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine işarettir.

Kahve falında timsahın görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında timsah öldürdüğünü görmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsah ve aslan görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fil ve timsah görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top