Kahve falında timsahın uçtuğunu görmek

Kahve falında timsahın uçtuğunu görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, kazancının günden güne azalacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında timsahın uçtuğunu gördüyseniz:

  • Yeterince dinlenememiş olmak sizi zorlayabilir.

Kahve falında timsahın uçtuğunu görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına alamet eder.

Kahve falında uçan timsah görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında evcil timsah görmek iç açıcı sözlere, sorunlarından arınacağına işarettir.

Kahve falında timsah saldırısı görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsah kaçmak hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz timsah görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında timsah yılan görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, yeni adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsah resmi görmek gelirinin artacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top