Kahve falında uçaktan inmek

Kahve falında uçaktan inmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına delalet eder.

Kahve falında uçaktan inmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirlerin içinde yatan dehayı fark edebilirsiniz.

Kahve falında uçaktan inmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçakla inmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına inanılır.

Kahve falında uçakla denize inmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında uçakla yere inmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında binadan inmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında karlı dağdan inmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına yorulur.

Kahve falında tramvaydan inmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerin altına inmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top