Kahve falında binadan inmek

Kahve falında binadan inmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binadan inmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarda, pazarlıklarda veya yapılacak planlarda siz istediğinizi rahatça alabilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek işlerinin kötüleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, ona emek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında binadan inmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iple binadan inmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında binadan aşağı inmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan inmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek binadan inmek kulluk görevini ihmale edeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top