Kahve falında ucak sürmek

Kahve falında ucak sürmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza tabir olunur.

Kahve falında ucak sürmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygularken dikkatli davranmalısınız.

Kahve falında ucak sürmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bisiklet sürmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğe kaymak sürmek insanlar tarafından sevileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göze mavi kalem sürmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına işaret eder.

Kahve falında yağ sürmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze pudra sürmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında jöle sürmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında birinin eline kına sürmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, hayallerinin peşinden gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top