Kahve falında hamurda kıl görmek

Kahve falında hamurda kıl görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, başarısız olacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında hamurda kıl gördüyseniz:

  • Ciddi bir sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmeyi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında kıllı hamur görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur içinde kıl görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamurun içinde kıl görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamurun içinde saç kılı görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına işarettir.

Kahve falında hamurda kıl görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızarmış hamur görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında buğday hamuru görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında hamur beze görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top