Kahve falında tuvalete kan görmek

Kahve falında tuvalete kan görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, herkesten ileriye gideceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, makam ve söz sahibi olacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalete kan gördüyseniz:

  • Erkekseniz patronunuzla ya da üzerinizde yetki sahibi olan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında tuvalette kan görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında tuvalete kan görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kazancında da artış meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet kan görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, paslı bir çiviye basabileceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalette kan temizlemek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kan kavga görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstünün kan olduğunu görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında göbeğinden kan geldiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulaktan kan gelmesini görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, insanlarla tartışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top