Kahve falında kulaktan kan gelmesini görmek

Kahve falında kulaktan kan gelmesini görmek bir işe soyunacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, arzuların yerine geleceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kulaktan kan gelmesini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kutuplaşmak veya karşı çıkma yolunu tercih etmek doğru yöntem olmayabilir.

Kahve falında kulaktan kan görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet eder.

Kahve falında kulaktan kan geldiğini görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, kısmetli bir işe atılmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaktan kan gelmesini görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Kahve falında kulaktan kan aktığını görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulaktan kan gelmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına delalettir.

Kahve falında kulaktan vurulmak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına tabir olunur.

Kahve falında kulaktan kulağa konuşmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kulaktan kıl koparmak eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top