Kahve falında türbeye girmek

Kahve falında türbeye girmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, ticaretin açılacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türbeye girmek gördüyseniz:

  • Konuyla ilgili kişiler olan biteni gördükçe, olaylarla daha fazla ilgilenmeye başlayabilirler.

Kahve falında türbeye girmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında türbenin içine girmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini türbede görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında türbe ziyaretine gitmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında türbe ziyaretinde bulunmak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında türbeden kaçmak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbeyle konuşmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, çok büyük üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında türbe gezmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top