Kahve falında kendini türbede görmek

Kahve falında kendini türbede görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, şansının geri döneceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, ağır günler geçireceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında kendini türbede gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar, tartışmacı kişiler veya sizin asla davranmayacağınız şekilde davrananlar sizi kızdırabilir.

Kahve falında mevlanaunın türbesini görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında evliya türbesini ziyaret etmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, sıkıntılarının daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında türbe dua okumak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında eyüp sultanuın türbesini görmek acı tecrübeler edineceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında türbede su görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına işarettir.

Kahve falında türbe mezar görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, harcama gücünün artacağına delalettir.

Kahve falında cami içinde türbe görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mevlana türbesini ziyaret etmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top