Kahve falında türbede yılan görmek

Kahve falında türbede yılan görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türbede yılan gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında türbede yılan görmek yardımının olacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane türbe görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına inanılır.

Kahve falında türbeye görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil örtülü türbe görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında mevlana türbesini görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbeye selam vermek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında türbeden toprak almak yeniden doğmuş gibi olacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında türbeye girmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top