Kahve falında bebeği balkondan düşürmek

Kahve falında bebeği balkondan düşürmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bebeği balkondan düşürmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları almak istiyorsanız kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan bebek düştüğünü görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan bebek düşürmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin balkondan düştüğünü görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine işarettir.

Kahve falında balkondan düşen bebek görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında balkondan düşen bebeği kurtarmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bebeği balkondan düşürmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında balkondan düşen bebeği tutmak borçların hafifleyeceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top