Kahve falında tezek yakmak

Kahve falında tezek yakmak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, güzellik ve hayır geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında tezek yakmak gördüyseniz:

  • Takdir görmediğiniz hissine kapılabilirsiniz, geçici bir durum önemsemeyin.

Kahve falında tezek yakmak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek tezeği görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tezek görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında tezek basmak işlerde aksilikler yaşanacağına, prestij kazanacağına işaret eder.

Kahve falında tezeğe düşmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tezeğe basmak fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tezek taşımak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaş tezek görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top