Kahve falında tabak tepsi görmek

Kahve falında tabak tepsi görmek çok mutlu günler geçireceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, galibiyetlerinin artacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine yorulur.

Kahve falında tabak tepsi gördüyseniz:

  • Bazı konuları tahmin ederek hareket etmekten kaçının.

Kahve falında tabak tepsi görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepsi hediye almak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş çay tepsisi görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında tepside et görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına delalet eder.

Kahve falında tepsi satın almak çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tepside tavuk görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsilerle börek görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tepside altın görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top