Kahve falında tencere satın almak

Kahve falında tencere satın almak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencere satın almak gördüyseniz:

  • Bir anlaşmazlığın giderilmesine gayret ederken tam tersine boyutlarının büyümesine sebep olabilirsiniz.

Kahve falında tencere satın almak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine inanılır.

Kahve falında parlak tencere görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencere kazan görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kazancının helal para olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok tencere görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tencere görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında tencerede yemek piştiğini görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencere seti görmek insanların hayranlığını kazanacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine delalettir.

Kahve falında tencereye süt koymak yaşam şartlarının düzeleceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top