Kahve falında çok tencere görmek

Kahve falında çok tencere görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında çok tencere gördüyseniz:

  • İş hayatınızı keyifli planlarla renklendirebilirsiniz.

Kahve falında tencerede kaynayan su görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah tencere görmek kırgınlıkların biteceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Kahve falında su dolu tencere görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine delalet eder.

Kahve falında tencerede saç görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt dolu tencere görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Kahve falında çelik tencere yıkamak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında tencere ovmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil tencere görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top