Kahve falında tencere bulmak

Kahve falında tencere bulmak kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencere bulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmenizi veya bazı işleri çözmenizi sağlayabilecek kişilerin aklını karıştırabilirsiniz.

Kahve falında tencere bulmak zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulaşık tencere yıkamak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, her zaman çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında bir tencere et görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında içi boş tencere görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tencere görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bakır tencere almak kulluk görevini ihmale edeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dibi delik tencere görmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında boş düdüklü tencere görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top