Kahve falında beyaz tencere görmek

Kahve falında beyaz tencere görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, gayrimenkul işine girileceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, manevi olarak da yıpranacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, neşesine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tencere gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalı, yapacağınızı söylediğiniz şeyleri yerine getirmelisiniz.

Kahve falında beyaz tencere görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, çabalarının boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında tencerenin dibini sıyırmak şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tencere makarna görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çorba tenceresi görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Kahve falında tencereden taşan yemek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan tencere görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencereyi çöpe atmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencerede pilav görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top