Kahve falında telefon direği görmek

Kahve falında telefon direği görmek evliyseniz eşle iyi geçime, işlerinin yaver gideceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon direği gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Kahve falında telefon direği görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında direğin yıkıldığını görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek direğe tırmanmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında direğe tırmanmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, işlerinin çok iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında elektrik direğinin yandığını görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında direğe çıkmak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil direk görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında direk dikmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top