Kahve falında yüksek direğe tırmanmak

Kahve falında yüksek direğe tırmanmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek direğe tırmanmak gördüyseniz:

  • Verilen sözler tutulamayabilir.

Kahve falında yüksek direğe tırmanmak yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına alamet eder.

Kahve falında direğe tırmanmak bir koyduğu işten üç alacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir direğe çıkmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, yeni bir başlangıç yapmaya delalet eder.

Kahve falında yüksek direğe çıkmak başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ağaç direk görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, onlara çok bağlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemi direğine çıkmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında direğe çıkmak güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla direğe çarpmak başarılı bir kişi olacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top