Kahve falında taze yumurta almak

Kahve falında taze yumurta almak kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, edilen duaların tutacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine rivayet eder.

Kahve falında taze yumurta almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde zayıf halkalar kendini belli edebilir.

Kahve falında taze yumurta görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze pişmiş yumurta görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında taze yumurta almak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında taze dut görmek kendisi ile gururlanacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze soğan yemek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında taze ceviz almak ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş taze fasulye yemek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında taze buğday görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top