Kahve falında taze pişmiş yumurta görmek

Kahve falında taze pişmiş yumurta görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze pişmiş yumurta gördüyseniz:

  • Genel bir isteksizliğiniz olabilir.

Kahve falında taze pişmiş yumurta görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş taze mısır görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze pişmiş ekmek yemek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında taze pişmiş ekmek görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş taze fasulye görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, aile hayatına adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında taze pişmiş ekmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş taze fasulye yemek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya yorulmaktadır.

Kahve falında taze yumurta almak anne babanın birbirine düşeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top