Kahve falında teyzenin evini görmek

Kahve falında teyzenin evini görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, borcunun kalmayacağına, yarar sağlamayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında teyzenin evini gördüyseniz:

  • Hoş olmayan değişiklikler belirsizliklere veya kararsızlıklara neden oluyor.

Kahve falında teyzenin evini görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına işarettir.

Kahve falında teyzesinin evini görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teyze evine gitmek iyiliğe kavuşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında teyzesinin evine gitmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine rivayet eder.

Kahve falında teyzemin evini görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine yorulur.

Kahve falında teyzenin evine gitmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işarettir.

Kahve falında teyzeyle küsmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin teyzesini görmek büyük bir makama geleceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top